De ce sa faceti parte din comunitatea noastra de exploratori

Fie ca ne dam seama sau nu, multi dintre noi am avut o copilarie fascinanta, in care jocul era singura noastra grija, desfiintand timpul sau dimpotriva, facandu-l sa treaca in favoarea noastra. Chiar si cei care nu avem norocul de a ne petrece vacante la tara, cautam cu disperare oaza de verdeata dintre blocuri pentru jocuri care ne transformau in personaje dintre cele mai interesante. Daca aveam bunici la tara, vacantele noastre erau fermecate, in locuri unde fiecare anotimp venea cu propriile bucurii. Iubeam sa exploram, sa plecam in „expeditii” impreuna cu Azorel, ne extraziam in fata lucrurilor mici si nu ne pasa prea tare, daca desculti fiind, se-ntampla sa ne-ntepam talpile. Natura vorbea cu noi și ne imbia sa cautam tot felul de forme pentru norii buclati ai cerului, iar animalele deveneau pe loc prietenii nostri de joaca

Copiii nostri sunt astazi acaparati de tehnologie si putini dintre ei stiu sa se conecteze cu natura. Noi, parintii, ne-am dori ca cei mici sa se dezvolte sanatos, sa aiba preocupari folositoare, care sa ii incurajeze sa descopere lumea inconjuratoare.

Vreau sa devin explorator!

Proiectul „Liga Exploratorilor” are la baza cartea lui Serban Copot, „Manualul Exploratorului” si vrea sa va incurajeze sa petreceti mai mult timp cu copilul vostru intr-un mediu sanatos, la aer curat, descoperind impreuna mediul inconjurator, intr-o maniera foarte distractiva.

Timpul petrecut in natură inseamnă sanatate, generozitate si prietenie.”Serban Copot, “Manualul Exploratorului”

 

Ca si voi, noi ne dorim ca zgamboiul vostru sa aiba incredere in propriile puteri si sa putem micsora distanta dintre generatii, sa construim o mai buna legatura intre parinti si copii.

De asemenea, vom organiza periodic tabere in care copilul vostru sa socializeze, sa ia lectii de prim ajutor si sa lege prietenii de lunga durata cu alti exploratori.

Mini Cart 0

Cosul este gol