Perioadele de tabără sunt:
21 - 27 Iulie 28 Iulie - 3 August 4 - 10 August

ACORD CADRU – TERMENE SI CONDITII GENERALE PENTRU INSCRIERE

INSCRIERE
Rezervarea unui loc în tabără se face prin trimiterea formularului de înscriere si a acestui acord completat (semnat si datat de parinte) pe e- mail-ul: andreimihalcz@generatiaverde.ro si extragerea participantului la tragerea la sorti.

TELEFOANELE
Sunt admise in tabara cu conditia predarii acestora la inceputul sejurului directorului de tabara (reducand considerabil riscul de pierdere) si folosirea lor doar in perioada destinata comunicarii.

MEDICAMENTELE
Tabara are o trusa de prim ajutor care acopera situatiile ce pot aparea si pot fi gestionate de personalul taberei. Salvamontul se afla la 30m de cabana noastra, iar spitalul la 11 km.
In situatia cand copilul dvs este sub tratament pe perioada taberei, medicamentele se predau directorului de tabara, iar tratamentul va fi administrat conform prescriptiei medicului. De asemenea daca copilul raspunde mai bine unor anumite medicamente pe care le trimiteti cu el in tabara, acestea vor fi predate directorului detabara la sosirea copilului in tabara, cu o eticheta cu numele de familie. Ele vor fi administrate dupa caz sau returnate la finalul taberei evitand astfel consumul necontrolat.
Nu raspundem in cazul unor probleme de sanatate, daca nu se respecta indicatiile medicului sau daca nu am fost informati de alte probleme medicale.

TRANSPORT SI TRANSFER
Participantii sunt asteptati de personalul nostru in punctele de intalnire stabilite in data si la ora stabilita.

COMPORTAMENTUL PARTICIPANTILOR
Ne dorim ca toti participantii la taberele noastre sa se simta excelent si sa-si aminteasca cu mare placere vacanta alaturi de noi, avand un comportament disciplinat fata de personalul taberei si fata de colegi. Regulile de mai jos sunt create pentru a oferi tuturor participantilor si personalului taberei o atmosfera relaxanta, sigura si armonioasa.
In cazul de indisciplina si incalcare a legilor (furt, droguri, atac la persoana sau stricaciuni ale proprietatii private), TABARA EXPLORATORILOR isi rezerva dreptul de a retrage imediat participantii din tabara. Cheltuielile pentru plecarea anticipata vor fi suportate in intregime de parinti.

ECHIPAMENTUL
Copilul trebuie sa aiba la el echipamentul inscris in fisa de echipament. Nu incarcati prea mult bagajul copilului.

TELEFOANELE MOBILE
Taberele au un telefon de serviciu la care puteti contacta tabara pe baza unui orar prestabilit. Tel: 0727 851 654
Telefoanele sunt admise in tabara cu conditia predarii acestora la inceputul sejurului directorului de tabara (reducand considerabil riscul de pierdere) si folosirea lor doar in perioada destinata comunicarii.
Copiii vor avea telefoanele mobile, seara, intre orele 20:00 – 22:00.
In timpul activitatilor utilizarea telefoanelor scade atentia copiilor, ducand la disfunctionalitati in activitate si pot cauza accidente prin distragerea atentiei.

MEDICAMENTELE
Tabara are o trusa de prim ajutor care acopera situatiile ce pot aparea si pot fi gestionate de personalul taberei. Salvamontul se afla la 30 m de cabana noastra, iar spitalul la 11 km.
In situatia cand copilul dvs este sub tratament pe perioada taberei, medicamentele se predau directorului de tabara, iar tratamentul va fi administrat conform prescriptiei medicului.
De asemenea daca copilul raspunde mai bine unor anumite medicamente pe care le trimiteti cu el in tabara, acestea vor fi predate directorului de tabara la sosirea copilului in tabara, cu o eticheta cu numele de familie. Ele vor fi administrate dupa caz sau returnate la finalul taberei evitand astfel consumul necontrolat.
Nu raspundem in cazul unor probleme de sanatate, daca nu se respecta indicatiile medicului sau daca nu am fost informati de alte probleme medicale.

TRANSPORT SI TRANSFER
Participantii sunt asteptati de personalul nostru in Statiune!

COMPORTAMENTUL PARTICIPANTILOR
Ne dorim ca toti participantii la taberele noastre sa se simta excelent si sa-si aminteasca cu mare placere vacanta alaturi de noi, avand un comportament disciplinat fata de personalul taberei si fata de colegi. Regulile de mai jos sunt create pentru a oferi tuturor participantilor si personalului taberei o atmosfera relaxanta, sigura si armonioasa.
In cazul de indisciplina si incalcare a legilor (furt, droguri, atac la persoana sau stricaciuni ale proprietatii private), TABARE STRAJA . isi rezerva dreptul de a retrage imediat participantii din tabara. Cheltuielile pentru plecarea anticipata vor fi suportate in intregime de parinti. TABERE STRAJA nu va returna vreo suma pentru zilele ramase neefectuate din tabara.

Reguli pentru participanti:
Sa participe la toate activitatile organizate, exceptand permisiunea speciala a organizatorului TABARA EXPLORATORILOR
– Sa respecte timpul de odihna si sa mentina linistea in dormitoare dupa ce s-a dat stingerea.
– Daca parasesc dormitoarele si cladirea de cazare dupa ora stingerii, vor fi trimisi acasa pe cheltuiala parintilor
– Sa nu intre in dormitoarele celor de gen opus
– Sa nu bruscheze/ agreseze colegii/ personalul taberei. Agresiunea verbala sau fizica nu va fi tolerata. In cazuri grave, vor fi trimisi acasa.
– Dispozitivele electronice vor fi inchise in timpul activitatilor si dupa ce s-a dat stingerea
– Fumatul este interzis
– Alcoolul si substantele/pastilele ilegale sunt strict interzise.
– Participantii asupra carora se gasesc cele enumerate, utilizatorii sau furnizorii de alcool si substante ilegale vor fi trimisi imediat acasa.
Participantii care distrug proprietatea locurilor de cazare vor trebui sa plateasca pagubele, in functie de costul acestora.

CERERI SPECIALE SI BANI DE BUZUNAR
Cererile speciale vor fi trimise pe mail la adresa andrei@generatiaverde. Vom incerca sa indeplinim aceste cerinte pe masura resurselor avute la dispozitie. Neindeplinirea unei cerinte speciale nu reprezinta o incalcare a contractului.
Banii de buzunar vor fi pusi in bagaj, in camera inchisa cu cheia. Banii lasati nesupravegheati nu vor intra in raspunderea Taberei Exploratorilor.

MATERIALE PROMOTIONALE
Tabara Exploratorilor va realiza materiale promotionale cu scopul promovarii activitatii. Aceste materiale multimedia vor fi adresate atat mediului offline (flyere, postere, carti etc.), dar si mediului online (social media, website, parteneri web etc.). Tabara Exploratorilor va filma/fotografia din activitatile desfasurate, iar copiii vor fi si ei la randul lor filmati/fotografiati. In cazul celor care nu doresc sa apara in aceste materiale, va fi necesar ca parintii sa ne transmita in scris acest lucru.

GARANTIE PENTRU DAUNE
Daunele facute cu intentie sau din neglijenta participantului va fi supusa costurilor aferente.

FURNIZAREA DE DATE ȘI DURATA PĂSTRĂRII ACESTORA
Furnizarea următoarelor date este necesară pentru a putea încheia un contract cu dvs. și pentru a procesa înregistrarea participantului in TABARA EXPLORATORILOR Restul datelor colectate în cadrul procesului de înregistrare a participantilor sunt furnizate de dvs. în mod voluntar. Nu sunteti obligați să ne furnizați aceste date personale iar aceste date nu sunt o cerință legală sau contractuală sau o cerință necesară pentru a încheia un contract. Dacă nu ne furnizați aceste date personale, acest lucru nu va avea consecințe asupra dvs. Datele dvs. personale vor fi stocate pană la
momentul încetării relației cu clientul/ sponsorul, cu excepția cazului în care avem obligația legală de a stoca în continuare datele dvs. în scopul
de a le prezenta autorităților publice, de exemplu autorităților fiscale. Stocarea și transferul datelor dvs. personale către autoritățile publice în scopul îndeplinirii unei obligații legale se bazează în mod legal pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera c) GDPR.