Pregateste-ti copilul pentru aventura!

Vacantele de vara…cine nu le iubeste? Și noi le asteptam cu sufletul la gura. Adio scoala, adio griji, bun venit distractie! Lasam temele pe ultima suta de metri si ne bucuram cat era vacanța de lunga. Pe timpul verii, taberele erau crème de la crème! Fara parinti, cu profesori mai puțin exigenți, cu colegii pusi pe distractie, cu drumetii si jocuri, la munte sau la mare. Cati dintre voi nu ati asteptat cu sufletul la gura aceste mici evadari?

La fel ca noi, si copiii nostri s-ar bucura nespus de o astfel de iesire. Cum credeti ca ar reactiona copilul vostru daca l-ați trimite pe timpul verii intr-o super aventura?

A spus cineva Tabara Exploratorilor?

Intr-o locatie superba, in Tabara Resiga, copilul vostru va avea parte de o experienta greu de uitat si va invata o sumedenie de lucuri fascinante: orientarea cu busola, va explora zonele carstice din imprejurimi sau va canta langa focul de tabara impreuna cu prietenii. Localizata la Straja, langa Lupeni, tabara Resiga va gazdui GRATUIT  90 de copii din toata tara care isi doresc sa devina super eroi exploratory. Totul va fi asigurat, de la echipamentul necesar pana la transport, cazare si masa. Celui mic nu-I ramane decat sa se distreze!

Invata-l sa respecte natura!

Dezvoltarea copilului este foarte importanta, motiv pentru care in tabara de vara organizata de noi, micul vostru explorator va descoperi natura, va deveni mai sigur pe el, mai puternic si mai increzator. Respectand natura si vietuitoarele in habitatul lor, copilul vostru va invata sa se simta una cu padurea, cu sunetul ploii si mirosul de aer curat. Il vom invata sa-si dezolte spiritul de echipa si sa-și ajute camaradul la nevoie, cum sa se orienteze in spatiu si cum sa iubeasca mediul inconjurator. Am pregatit deja multe jocuri si alte activitati specifice unei tabere dintr-o zona muntoasa.

Pentru ca ne dorim sa dezvoltam o relatie puternica intre copii si natura, nu incurajam statul pe telefon  sau tableta. J De aceea, accesul la device-uri  va fi unul restrans, de doar 30 de minute, la sfarsitul zilei.

[smart_push_messenger]