Perioadele de tabără sunt:
21 - 27 Iulie 28 Iulie - 3 August 4 - 10 August

Liga Exploratorilor și tehnologiile folosite

Tabăra Liga Exploratorilor a însemnat pentru noi un prilej de a aduce noi inovații, atât prin prisma conținutului activităților noastre, cât și prin tehnologiile folosite.

Știind cât de importantă este legătura dintre părinți și copii, dar și cât de mult aceștia din urmă doreau cât mai mult timp să se distreze, am încercat să ajungem la o situație WIN-WIN. Începuturile sunt mereu grele. Telefoanele primite de la părinți ne-au mobilizat să căutăm soluții practice. Astfel că, tot am luat telefoanele celor mici, accesul fiind restricționat la 30 de minute pe zi. Numai că le-am oferit părinților posibilitatea să îi urmărească prin notificările PUSH trimise de către platforma noastră 🙂 .

Aproape în fiecare oră am oferit detalii legate de activitățile celor mici, cu scurte descrieri, poze, materiale video sau audio. De altfel, după feedback-ul părinților am procedat bine: cei mici s-au bucurat de cât mai mult timp petrecut în activitățile Liga Exploratorilor, iar cei mari erau informați cu lux de amănunte.

Dorim implementarea de noi tehnologii și pe viitor.

Împreună cu Dan Manoliță am rezolvat mai multe probleme de ordin tehnic în ceea ce privește organizarea taberei.

În viitorul apropiat plănuim și dezvoltarea unei aplicații smartphone, a unei comunități online (care ulterior să se transpună în offline) cât mai puternice, dar și a altor mijloace tehnice proprii. Suntem conștienți de importanța pe care tehnologia o joacă astăzi și încercăm sa dezvoltăm soluții proprii, care să vina în beneficiul comunității. Tindem ca prin platformele construite să avem o emisie de CO2 cât mai mică și să avem un impact minim asupra mediului înconjurător.

Considerăm că suntem niște norocoși prin proiectele pe care le aducem la viață, așa că încercăm să dăm înapoi pe cât posibil. Dorim să creăm o comunitate nouă, vie, conștientă de valoarea și importanța naturii în viața noastră de zi cu zi.

 

 

 

Lasă un răspuns