28
iul.

Liga Exploratorilor si tehnologiile folosite

Tabara Liga Exploratorilor a insemnat pentru noi un prilej de a aduce noi inovatii, atat prin prizma continutului activitatilor noastre, cat si prin tehnologiile folosite.

Stiind cat de importanta este legatura dintre parinti si copii, dar si cat de mult acestia din urma doreau cat mai mult timp sa se distreze, am incercat sa ajungem la o situatie WIN-WIN. Inceputurile sunt mereu grele. Telefoanele primite de la parinti ne-au mobilizat sa cautam solutii cat mai practice .Astfel ca, tot am luat telefoanele celor mici, accesul fiind restrictionat la 30 de minute pe zi. Numai ca le-am oferit parintilor posibilitatea sa ii urmareasca prin notificarile PUSH trimise de catre platforma noastra 🙂

Aproape in fiecare ora am oferit detalii legate de activitatile celor mici, cu scurte descrieri, poze, materiale video sau audio. De altfel, dupa feedback-ul parintilor am procedat bine: cei mici s-au bucurat de cat mai mult timp petrecut in activitatile Liga Exploratorilor, iar cei mari erau informati cu lux de amanunte.

Dorim implementarea de noi tehnologii si pe viitor.

Impreuna cu Dan Manolita am rezolvat mai multe probleme de ordin tehnic in ceea ce priveste organizarea taberei.

In viitorul apropiat planuim si dezvoltarea unei aplicatii smartphone, a unei comunitati online (care ulterior sa se traspuna in offline) cat mai puternice, dar si a altor mijloace tehnice proprii. Suntem constienti de importanta pe care tehnologia o joaca astazi si incercam sa dezvoltam solutii proprii, care sa vina in beneficiul comunitatii. Tindem ca prin platformele construite sa avem o emisie de CO2 cat mai mica si sa avem un impact cat mai mic asupra mediului inconjurator.

Consideram ca suntem niste norocosi prin proiectele pe care le aducem la viata, asa ca incercam sa dam inapoi pe cat posibil. Dorim sa cream o comunitate noua, vie, constienta de valoarea si importanta naturii in viata noastra de zi cu zi.

 

 

 

Leave a comment