Perioadele de tabără sunt:
21 - 27 Iulie 28 Iulie - 3 August 4 - 10 August

Tabăra Exploratorilor, o experiență inedită care i-a făcut pe copii să se îndrăgostească de natură

Chiar dacă mulți dintre copii au ajuns în Tabăra Exploratorilor timizi, cu ochii lipiți de telefoane, activitățile pregătite de noi au fost atât de interesante încât, la finalul acestei experiențe, copiii au legat prietenii noi și și-au exprimat dorința de a reveni, cât mai curând, alături de Șerban Copoț, în următoarea tabără.

Au avut parte de activități precum Orientare, Prim Ajutor, Adăposturi, Foc și Apă, s-au dat pe tiroliană, și-au învins frica de înălțime la escaladă și au căutat comori cu ajutorul busolei.

Șerban Copoț i-a supravegheat pe cei mici la orice pas și s-a asigurat că toți copiii au plecat acasă cu informații valoroase și experiențe inedite, despre care să le povestească părinților și prietenilor cu mult entuziasm.

Pe aceasta cale, ținem să le mulțumim partenerilor noștri de la Kaufland România, cei pentru care #ImplicareaFaceDiferenta, dar și părinților care au avut încredere în proiectul nostru.

De asemenea, vrem să menționăm că am pregătit multe surprize pentru cei mici. Veți putea afla despre toate acestea, în curând, pe paginile noastre de Facebook și Instagram.

Lasă un răspuns