Tabara Exploratorilor, o experienta inedita care i-a facut pe copii sa se indragosteasca de natura

Chiar daca multi dintre copii au ajuns in Tabara Exploratorilor timizi, cu ochii lipiti de telefoane, activitatile pregatite de noi au fost atat de interesante incat, la finalul acestei experiente, copiii au legat prietenii noi si si-au exprimat dorinta de a reveni, cat mai curand, alaturi de Serban Copot, in urmatoarea tabara.

Au avut parte de activitati precum Orientare, Prim Ajutor, Adaposturi, Foc si Apa, s-au dat pe tiroliana, si-au invins frica de inaltime la escalada si au cautat comori cu ajutorul busolei.

Serban Copot i-a supravegheat pe cei mici la orice pas si s-a asigurat ca toti copiii au plecat acasa cu informatii valoroase si experiente inedite, despre care sa le povesteasca parintilor si prietenilor cu mult entuziasm.

Pe aceasta cale, tinem sa le multumim partenerilor nostri de la Kaufland Romania, cei pentru care #ImplicareaFaceDiferenta, dar si parintilor care au avut incredere in proiectul nostru.

De asemenea, tinem sa mentionam ca am pregatit multe surprize pentru cei mici. Veti putea afla despre toate acestea, in curand, pe paginile noastre de Facebook si Instagram.

 

Leave a comment